Välkommen! Mitt namn är Elinor, jag är en 27-årig tvåbarnsmamma som pluggar till fastighetsmäklare. Namnet Ronile kommer från Elinor baklänges (om ni undrar). Jag, sambon Linus och våra två barn Liam (6år) och Tigra (1år) bor i ett radhus i Skaraborg där vi ständigt renoverar och donar. Bloggen fungerar som en ”dagbok” där jag skriver om vår vardag som innefattar bl.a. renoveringar, familjeliv och studier. Hoppas du gillar det du läser – Enjoy! ♥

KOM INTE EFTER!!

Ja, jag kan säga att jag börjar bli aningens nervig inför lördagens tenta när jag fortfarande inte fattar hälften. Låt oss säga att redovisning inte är ett favvoämne. En reminder till nästa termin - kom INTE efter!!!

Åh, ja det blir till att hålla tummarna hårt och hoppas på mirakel, eller att facit råkar följa med tentan...Later fina ni.


Tova

usch, jag känner detsamma!! har tenta nästnästa vecka, och känner att man har såå mycket att ta igen :( kinesiska är heller inte nåt som är lätt att slöplugga, utan jag måste verkligen ta mig tiden att sätta mig in i det hehe. (inte lätt med en liten hemma ;P)

hoppas det går bra för dig!

2011-05-05 @ 13:08:58 ¦ URL: http://trasslet.se
Hanna

Det kommer gå jättebra ska du se!

Jag håller tummarna stenhårt!

Kram på dig vännen

2011-05-05 @ 17:12:13
Anne-Sofie

Det fixar du galant! Jag tror på dig! Kram

2011-05-05 @ 20:44:57
Jessica

Jag är imponerad av dig som fixar att läsa på högskola och samtidigt vara tvåbarnsmamma. Jag tyckte det var nog så jobbigt när jag läste fast jag bara hade mig själv att tänka på. =) Jag håller tummarna för dig på lördag, kommer säkert gå jättebra.

Lycka till! =)

2011-05-05 @ 21:04:54 ¦ URL: http://jessicajessie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0