Välkommen! Mitt namn är Elinor, jag är en 27-årig tvåbarnsmamma som pluggar till fastighetsmäklare. Namnet Ronile kommer från Elinor baklänges (om ni undrar). Jag, sambon Linus och våra två barn Liam (6år) och Tigra (1år) bor i ett radhus i Skaraborg där vi ständigt renoverar och donar. Bloggen fungerar som en ”dagbok” där jag skriver om vår vardag som innefattar bl.a. renoveringar, familjeliv och studier. Hoppas du gillar det du läser – Enjoy! ♥

Bildregn från gårdagen

Jag hämtade upp kottarna ♡ tidigare på förskolan för att åka in till stan och kika.

 

Vi stannade vi ett café och köpte med oss lite maracones till mig och barnen fick varsin "marängorm". Fast jag måste säga att jag hade nog trott att dom skulle va godare. Dom fick bara godkänt med inte mer.. Trist nog.

Sen en runda till mamma/mormor och pappa/morfar för att sedan åka hem och äta tacos. L jobbade sent igår..

Sen gjorde jag och Liam rabarbersaft som nu står i kylen och väntar på att bli klar.. Vi tastar på ett kallrört recept som jag hittade på nätet. Men det dröjer minst tills imorgon kväll innan vi kan tömma upp det på flaskor.

 

Ja, det va lite från vår dag igår. Idag väntar ännu en umgåsdag och jag hoppas att vi kan åka iväg en sväng. Ska bara vänta tills tonåringen i huset vaknar.. Linus jobbar hela dagen så vi får roa oss själva.Louisel

Tack! :) Blev lite mer ett flickrum nu tycker jag :) Jag har oxå funderat på att göra rabarbersaft, är det svårt att göra?

2011-05-21 @ 11:25:32 ¦ URL: http://moonlightdrive.blogg.se/
zandra

gud så gott me rabarbersaft=) Skriv gärna hur resultatet blev=)

2011-05-21 @ 11:26:03 ¦ URL: http://justarrived.blogg.se/
Malin

Vad har Tigra för fin tröja? Den randiga.

2011-05-23 @ 11:53:36
Elinor - Mamma till Liam & Tigra-

Malin:

Det är en klänning (som har blivit förliten) från Kappahl.

2011-05-23 @ 22:45:14 ¦ URL: http://ronile.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0