Välkommen! Mitt namn är Elinor, jag är en 27-årig tvåbarnsmamma som pluggar till fastighetsmäklare. Namnet Ronile kommer från Elinor baklänges (om ni undrar). Jag, sambon Linus och våra två barn Liam (6år) och Tigra (1år) bor i ett radhus i Skaraborg där vi ständigt renoverar och donar. Bloggen fungerar som en ”dagbok” där jag skriver om vår vardag som innefattar bl.a. renoveringar, familjeliv och studier. Hoppas du gillar det du läser – Enjoy! ♥

hej

Hej på er bloggisar.
I´m back.

Dagarna har gått i hundra nu i några dagar men snart börjar det lätta... Jag gillar inte riktigt att bloggen har blivit så tråkig och dålig på bilder.. Men mina kameror strejkar och bilderna blir sämre än sämst..  Jag ska försöka hitta någon billig budgetvariant (tips önskas)..
Jag första dagen jag skulle åka till skolan - tänk så nervös jag va.. Snart har jag redan gjort mitt första år :)


marie

Ja vi kommer på lördag!! :D Syns då!! kramar

2011-03-22 @ 21:40:17 ¦ URL: http://smakottar.blogg.se/
Josefin.

Tack vad gullig du är som kollade upp måtten!! Inte alla som hade gjort det!! Det ska bli jätte kul.. Till en början ska vi inte göra mycket renovering. Utan mest fixa tapeter o nya möbler. Byta kök o fixa toaletterna m.m får vänta. Då vi absolut inte kan göra något själva. Får leja det. Ni har verkligen fått det så fint. Måste vara gött för er att mannen i huset kan så mycket. Jobbar han inom bygg eller så??

2011-03-22 @ 22:01:26 ¦ URL: http://www.jagominakiddos.blogspot.com
Malin

Tack så mycket!

Ja nu är vi snart klara inomhus iallafall vilket ska bli såååå skönt.

Kram

2011-03-22 @ 22:05:54 ¦ URL: http://albinochwilmersmamma.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0