Välkommen! Mitt namn är Elinor, jag är en 27-årig tvåbarnsmamma som pluggar till fastighetsmäklare. Namnet Ronile kommer från Elinor baklänges (om ni undrar). Jag, sambon Linus och våra två barn Liam (6år) och Tigra (1år) bor i ett radhus i Skaraborg där vi ständigt renoverar och donar. Bloggen fungerar som en ”dagbok” där jag skriver om vår vardag som innefattar bl.a. renoveringar, familjeliv och studier. Hoppas du gillar det du läser – Enjoy! ♥

ZZz

 

Godnatt på er bloggisar.
Nu ska jag krypa ner bredvid min sambo och sova, det känns att vi har spenderat hela dagen ute. Söndagen har bla bjudit på årets första grillning och massor av lek.

Vi hörs imorgon, och kom ihåg att ni är perfekta precis som ni är!Josefin

Det är du också:-)

2011-04-11 @ 00:19:06 ¦ URL: http://www.jagominakiddos.blogspot.com
Josefin

Har en liten fråga eller 2 om huset igen.Altanen är lika bred som vardagsrummet va? Jag funderar nämligen på soffset samt ett bord med stolar. Tror du att jag får plats med bägge? Eller blir det trångt? Jag vet inte alls hur stor altanen är måttmässigt. Mer än att det är lika brett som vardagsrummet. Eller har jag helt fel? Kan du inte slänga ut en bild på er altan? Så jag får se hur stor den är. För det är samma storlek på vårt o ert va? Jag har bara en bild på vår altan. O då ser man inte hela utan bara högra sidan typ.

2011-04-11 @ 17:31:46 ¦ URL: http://jagominakiddos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0