Välkommen! Mitt namn är Elinor, jag är en 27-årig tvåbarnsmamma som pluggar till fastighetsmäklare. Namnet Ronile kommer från Elinor baklänges (om ni undrar). Jag, sambon Linus och våra två barn Liam (6år) och Tigra (1år) bor i ett radhus i Skaraborg där vi ständigt renoverar och donar. Bloggen fungerar som en ”dagbok” där jag skriver om vår vardag som innefattar bl.a. renoveringar, familjeliv och studier. Hoppas du gillar det du läser – Enjoy! ♥

V A G N A R


Bästa bloggisar, jag är sugen på en ny vagn. Ge mig erat bästa vagntips till en snart tvååring...


Lotten- med Zigge & Tigra <3

Jag har både bee & spin! Mycket bra vagnar båda två! :-)

2011-04-07 @ 22:01:19 ¦ URL: http://jolozi.blogg.se/
Lotten- med Zigge & Tigra <3

Just därför jag har två vagnar :-) Bee är mer en stadsvagn och är väl inte jättelämpad för långpromenader direkt så. Inte på annat än asfalt typ. Jag använder den mest på vår och sommaren och har spin till "vardags".Ska du oxå på mässan i Gbg nästa helg?

Kram & lycka till med vagnletandet. Finns ju mängder med snygga och bra vagnar! :-)

2011-04-07 @ 22:35:42 ¦ URL: http://jolozi.blogg.se/
Sara

Jag själv köpte ny vagn för ngn vecka sedan och efter mycket velande fram och tillbaka valde vi en vagn där vi kan ha honom MOT oss, jag känner att jag vill kunna ha ögonkontakt med mitt barn i vagnen, vi kan prata på ett helt annat sätt om jag har honom mot mig så vi valde en crescent classic, supernöjda himla enkel, och lätt! Sen slog jag igång tvn för en stundsen och då är tv4 nyheterna igång och dom pratar om just detta med vagnar att ha barnen framåtvända eller emot sig, och tydligen har forskning visat att barn som sitter framåtvända blir mer stressiga och språkutvecklingen försämras..Och lite logiskt är det ju om man tänker efter;)

2011-04-08 @ 20:00:32
Josefin

Jag körde min bugaboo bee+ idag. Andra gången bara. O den är grym- smidig, liten o lätt. Verkligen en grymt kaxig snygg vagn:-) Sen är även swiften liten, smidig o lätt. Båda vagnarna är jätte jätte bra.

2011-04-09 @ 00:13:40 ¦ URL: http://www.jagominakiddos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0