Välkommen! Mitt namn är Elinor, jag är en 27-årig tvåbarnsmamma som pluggar till fastighetsmäklare. Namnet Ronile kommer från Elinor baklänges (om ni undrar). Jag, sambon Linus och våra två barn Liam (6år) och Tigra (1år) bor i ett radhus i Skaraborg där vi ständigt renoverar och donar. Bloggen fungerar som en ”dagbok” där jag skriver om vår vardag som innefattar bl.a. renoveringar, familjeliv och studier. Hoppas du gillar det du läser – Enjoy! ♥

Kalle

Kalle är den typen du älskar att hata. Han är alltid
på gott humör och har alltid något positivt att säga.
När någon frågade honom hur han mådde svarade han: 'Om jag mådde bättre hade jag varit tvillingar'.
Han var en naturlig inspiratör. Om en av de anställda hade en dålig dag var Kalle där och talade om för de anställde hur man kunde se positivt på situationen.
 
Jag blev nyfiken av att se detta, så en dag gick jag bort till Kalle och frågade honom: 'Hur lyckas du?'
 
Kalle svarade: 'Varje morgon vaknar jag och säger till mig själv: Du har två val idag. Du kan välja att vara på gott humör eller du kan välja att vara på dåligt humör. Jag väljer att vara på gott humör.'
 
Varje gång det sker något dåligt, kan jag välja att vara ett offer eller dra lärdom av det. Jag väljer att dra lärdom av det.
 
Varje gång någon kommer och klagar hos mig, kan jag välja att acceptera deras klagan eller jag kan välja att peka på de positiva sidorna i livet.  
 
Jag väljer de positiva sidorna i livet.
 
'Säkert, men det är inte fullt så enkelt', protesterade jag.
 
'Det är det', svarade Kalle. Livet handlar om val. När du tar bort allt runt omkring är varje situation ett val. Du väljer hur du vill reagera på situationen.
 
Du väljer hur folk skall påverka ditt humör.
 
Det är du som väljer om du vill vara på bra eller dåligt humör.
 
Till syvende och sist är det ditt val hur du lever ditt liv.  
 
Jag funderade över vad Kalle hade sagt.
 
Strax därefter lämnade jag företaget för att starta eget. Vi tappade kontakten, men jag tänkte ofta på honom när jag gjorde ett val i förhållande till livet, istället för att bara reagera på det.
 
Många år senare hörde jag att Kalle var inblandad i en allvarlig olycka med ett fall på 20 meter från en radiomast.  Efter 18 timmars operation och flera veckor på intensiven, blev Kalle utskriven från sjukhuset med skenor längs ryggen. Jag träffade Kalle ca sex veckor efter olyckan. Då jag frågade honom hur han mådde, svarade han: 'Om jag mådde bättre skulle jag ha varit tvillingar. Vill du se ärren?'
 
 
Jag avböjde erbjudandet om att se ärren, men frågade honom om vad som försiggick i huvudet på honom under olyckan.
 
'Det första jag tänkte på var på min ännu ofödda dotter', svarade Kalle.
 
'Så medan jag låg på marken mindes jag att jag hade två val. Jag kunde välja att leva eller jag kunde välja att dö. Jag valde att leva'.
 
'Var du inte rädd? Blev du inte medvetslös?' frågade jag
 
Kalle fortsatte: 'Ambulanspersonalen var fantastisk. De sa hela tiden att allt kommer att gå bra. Men då de rullade in mig på akutmottagningen och jag såg uttrycken i läkarnas och sjuksköterskornas ansikten, blev jag vettskrämd. I deras ögon stod skrivet: 'Han är döende'. Jag visste att jag måste göra något.
 
Vad gjorde du då?', frågade jag.
 
Nå, det var en sjuksköterska som skrek frågor till mig', sa Kalle.
 
Hon frågade om jag var allergisk mot något.
 
Ja', svarade jag. Läkarna och sjuksköterskorna stannade upp medan de väntade på mitt svar.   Jag tog ett djupt andetag och ropade: 'Tyngdkraften'.
 
Genom deras skratt sa jag till dem: 'Jag väljer att leva. Operera mig som om jag var levande, inte död'.
 
Kalle överlevde tack vare läkarens skicklighet, men också på grund av sin fantastiska inställning.
 
Jag lärde av honom att varje dag kan vi välja att leva fullt ut.
 
Inställningen är, trots allt, allt.


Äntligen fredag..

image175

Åh vad skönt med fredag. Ikväll är det tänkt att vi ska julbaka lite här hemma, Anna och My kommer hit. Det blir säkert att vi lagar något smaskigt att äta också.. Ha en trevlig fredag..


??

image172

Undra hur länge det kommer att hålla mellan Paris Hilton och svenske Alexander Väggö? Jag skulle kunna gissa att han inte kommer att bli så långvarig innan Paris har fått upp ögonen för någon annan..
Men man ska aldrig säga aldrig...

image173
Nojig..

image171
Jag vill gå ut och gå men nu när jag har vart och gått på morgonen så har det varit en äcklig gubbe som går runt spåret, jag ryser i hela kroppen när jag tänker på honom. Jag får hitta något annat ställe att gå på, eller så får jag försöka hitta någon som har en `STOR hund som jag kan låna med mig ut på promenaden. Fasen man kanske bara är rent av nojig, men man känner sig så utlämnad när man går runt i skogen med ipoden i öronen och ljudboken på högsta volym. Grr vad irriterande, vi får se om jag vågar mig ut... Nicole RichieLite julstämming...ÖNSKETÄNKANDE

image170

Åh vad jag VILL åka utomlans då, igår när jag satt och surfade runt på nätet så hittade jag flygbiljetter till Thailand för endast 3000 kr, jisses så BILLIGT. Avresedatumet var den 2 december, det är ju inte super nära inpå i alla fall. Kan inte sluta att tänka på det, jag känner ett stort behov att få lite sol på min löjligt bleka kropp. Men det får bli en resa till sommaren eller något (ÖNSKETÄNKANDE). Jag får kanske försöka att spara ihop lite pengar tills nästa vinter så att vi kan åka hela familjen till Thailand.  (ÄNDÅMER ÖNSKETÄNKANDE).  Man blir mer sugen på att åka när det är så kallt ute, jag tror att termometern visar på -4 grader brrr.  Nepp det är väl bara att ta sig i kragen och inse att jag inte kommer att få uppleva någon värme de närmaste månaderna. Tillbaka till verkligheten, nu ska jag pälsa på mig min vinterutstyrsel för några varv i spåret.


Ha en bra dag!Smarrigt värre..

image169

Gud vad goda clementinerna är nu, jag har nog stoppat i mig minst 6 st idag mumma så gott....


Cindy Crawford

Skönt att se att även supermodeller påverkas av att föda barn!

image168Halloj!


image167


Jag sitter just nu i skolan, jag har haft mattelektion. Vi har gått igenom inför det nationella provet som är nästa vecka. Attans vad mycket det är att komma ihåg då.. Får hoppas att det går vägen. Nu ska jag gå ner till cafeterian och ta en kaffe sen blir det två varv i spåret.GRATTIS SYSTERYSTER!!

Jag är så glad för min älskade systers skull, hon har fått ett jobb idag som lärare på Rudensköldskolan.
♥ I LOVE YOU ♥

image166


God Morgon

image165
Sitter och tittar runt lite på nätet och dricker en kopp kaffe. Har tänkt att jag ska åka iväg till spåret och ta mig 2 rundor innan dagen kan börja på allvar. I kväll är det jobb som gäller efter skolan. Jag börjar få lite smått ångest inför det nationella matteprovet som vi ska ha nästa vecka. Attans att man alltid ska behöva ha ångest då... Finns ju alltid något som man vet at man bör göra, men i vanlig ordning så är jag så himla duktig på att skjuta på saker och ting... Jajaj nu börjar jag att se botten på kaffekoppen så nä är det spåret som gäller.. Trendig Mami..

♦ Nicole lika trendig som vanligt  ♦
image164


Lugn Lördag

image163
Lördagen blev relativt lugn. Jag och Linus och Liam var framme på stan och shoppade lite. Det blev en klänning och hårfärg, vantar, mössor mm. Sen så åkte vi hem till mamsen en sväng och fikade. Linus var bortbjuden till en vän till honom i Skara så Anna och My kom förbi en sväng vi kollade på film och spelade lite spel, jätte trevligt. Idag så är det jobba som gäller, tråkig men det är kul när pengarna kommer. Ha en bra dag. Liten blir STOR...
image151


   

image155

       


Vill till solen.

Jag sitter och tittar på lite gamla kort, åååååååå vad jag vill åka till solen i en vecka eller två. I NEED SUN! Fasen utanför så är det ju regnrusk, det är ju så deprimerande.....

image149


Spelkväll i Källby

Ikväll så har jag vart hemma hos syrrans kompis Alice och spelat spel, jätte trevligt. Medans Linus har vart hemma och har tagit hand om tvätten och Liam. ♥ TACK DARLING ♥ 

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och lyssna på den andra ljudboken av Stieg Larsson, såå spännande.
Natti natti


image148


Lyckad kväll!

Vilken lyckad kväll det var igår, maten var jätte god det va sjurätters om man lägger till kaffet på slutet. Förstår inte hur man orkade pressa i sig all mat, jag kände mig som en uppsvälld ballong Men när väl showen satte igång så va det snabbt glömt. Gud vad häftigt det var alltså, helt makalöst. Vilka trick han gjorde, man blir jätte impad. Men fan vilka störande personer det satt vid långbordet framför oss då. Man kunde ju höra att de va på firmafest, de va ca 20 st och de va inte speciellt nyktra. Man kunde redan märka av vid 19.30 snåret att ett flertal av dem var kraftigt berusade. De skrattade högt och förde allmänt väsen. Mohahah en av kvällens höjdpunkter var när ena tjejen i sällskapet som trodde hon såg ut som Victoria Silvstedt va så full att hon ramlade över hela långbordet och blev genats utkörd av vakterna. Kan inte förstå hur man kan dricka sig så full när man ska på en sådan tillställning. Det va ju för FAN Joe Labero, hur ofta åker man på en sådan uppvisning. Ska man då förstöra det med att vara så packad att man inte fattar ett jota av vad han gör eller säger, så vad FAN gör man där då?? Hmm ja det va min åsikt iallafall, jag tror att det va ganska många runtomkring mig som skulle hålla med, då alla tittade lite snett på gruppen.  Men annars så va kvällen jätte trevlig.


 
(Tyvärr är korten dåliga då jag tog dem med mobilen.)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe för att sedan bege mig ut i skogen på två vändor innan pluggandet sätts igång.
Ha en bra dag!

image147God Morgon

image144

Mår prima idag. Sitter och väntar på att kaffet ska bli färdigt så att jag kan ge mig ut på 3 varv i spåret. Det är så skönt att få lite luft när man sedan ska sitta framför datorn och plugga.. Längar tills ikväll, ska bli så trevligt. Nu luktar det kaffe så det borde va färdigt snart.
Ha en trevlig dag.


På bättringsvägen..

image141

Äntligen så är jag på bättringsvägen, känns så skönt att få vara människa igen utan att det värker i hela kroppen för att man har legat däckad i fosterställning. Tur att jag mår bättre för imorgon kväll så bär det iväg till Göteborg för att kolla på Invited to Joe Labero och äta Oxfilé med smörfrästa kantareller och skogschampinjoner, mumma vad gott och inte nog med det ,vad trevligt det kommer att bli.

   


 

Jag har även beställt mig ett par svarta UGGS idag. Börjar bli lite frusen om fossingarna.  Nepp nu ska jag slå mig ner i soffan bredvid Vilde och mysa lite.
Ha en trevlig kväll!

-Viktväktarna---Magsjuk--

image137
 

Aha så klarade man sig inte från att bli sjuk. Vaknade kl 01.00 i natt och mådde allmänt piss. Har vart vaken hela natten.. Jag har ont i hela kroppen, har försökt att få i mig lite mat vilket som verkar vara omöjligt. Jag skulle ta en dusch förut men jag orkade inte ta schampo i håret, har inga krafter Får hoppas på att jag mår bättre imorgon.Trött..

image136

Jag är så trött att jag inte orkar blogga något idag.. Jag vart ute och gått, städat och lagat mat och jobbat. Hittills   har jag inte spytt, håller tummarna för att slippa... Natti natti-FUCK-Haha barn e helt undebara!!!


Maginfluensa

image134

Jaha så sitter man här med prylar högt och lågt och orkar inte plocka iordning på allt.. Det var mängder med människor på Ullared igår, så jobbigt jag kan nästan inte förstå att man utsätter sig för det frivilligt .Nu är man 3600 kr fattigare, men som tur e så har jag köpt nästan alla julklappar nu. Bara några små kvar att köpa. Gud vad dimmigt det var när vi skulle åka hem då. Riktigt otäckt, tur att Linus körde annars så hade vi nog inte vart hemma än.


Linus har spytt sen kl 07.00 bläää, vi trodde först att det var maten som han åt igår, men icke. För när jag ringde mamma och skulle kolla så att allt hade gått bra med Liam så berättade hon att han hade spytt, men verkas som att han är bättre nu. Så det måste ju vara maginfluensa. Jag tror inte att jag har haft det sedan jag va liten så peppar peppar..Vi som skulle iväg på kalas idag, jaja  det får bli att sitta hemma och blega. Nu ska jag plocka iordning på alla grejer och sen åka och hämta min lilla sjukling.

Ha en trevlig och kry lördag!ONE REPUBLIC - APOLOGIZEVad tycker du om låten?

Själv tycker jag att den är jätte bra....


Friday

image133

Jaha så va det fredag då, det är nästan lite skrämmande vad dagarna går fort. Det känns som att man inte får gjort hälften av det man ska göra. Jag och Anna satt och pratade lite igår om hur man ska få tiden att gå ihop med all läxläsning matlagning, diskning osv. Vi kom fram till att man får ta och göra en lista som börjar från kl 08.00 till 15.45 så får man skriva upp vad man ska göra varje dag för att inte glömma något. Eller det är ju ganska så lätt hänt att man sätter sig med något annat, typ framför Internet och kollar på massa onödiga saker..... Jag är så sugen på att gå en runda i skogen men det känns som att tiden är lite knapp, jag ska hämta Liam redan kl 11.00 sen ska vi åka och äta, sen ska vi till mamma, och sen så bär det iväg till Ullared. Jaja vi får se om jag hinner iväg en snabbsväng det skulle va både skönt och välbehövligt. Nepp nu är det marknadsföring som gäller..

Ha en trevlig fredag!!Sista dagen för ansökan till komvux

image132
Jag sitter just nu i skolan och försöker komma på vad jag ska välja för kurser till nästa termin. Det är ju sista dagen att ansöka idag och jag som hade tänkt att jag skulle bestämma mig långt innan sista dagen. Men nu sitter man här med beslutsångest och måste välja. Men jag tror att jag ska välja webbdesign, projekt och företagande, engelska, naturkunskap, ergonomi och människan socialt och kulturellt. Det blir en massa pluggande nästa termin.. Jaja ytterligare ett steg i rätt riktning mot min dröm :-)

Ikväll så ska vi på föräldramöte på dagis, det ska bli trevlig att träffa föräldrarna till de andra barnen och prata lite. Nepp åter till studerandet nu. Ha en trevlig dag!Plugg ångest!

image131

Å vilken ångest man har då. Jag har så mycket att göra i skolan, förstår inte hur jag ska hinna göra allt. Sitter just nu med Marknadsföringen det är ju för tusan MASSOR av frågor som man ska analysera och svara på. Vill ju bara hoppa ner i sängen och lyssna vidare på min super spännande ljudbok. Men ångesten måste dämpas lite innan jag kan hoppa ner i sängen och somna sött.  

Kram eran plugghäst!Spice Girls

Hahahaha så dåligt!!--Tisdag--

Idag så har jag suttit och pluggat på biljarden. Det har blivit mestadels matte, men jag har ganska så mycket att göra fortfarande så det blir till att sätta sig vid matteboken när Liam har somnat. Just nu så sitter Liam som fast gjutetn vid teven och kollar på bolibompa medan jag lagar spagetti och stek falukorv, inte så avancerat med gott. ÅÅ det har ju snöat lite idag, hoppas att det kan komma lite snö och att det blir lite kyligare ute så att man kan gå ut och åka lite pulka. Jag ska försöka att hinna med att baka en rabarberpaj tills Linus kommer hem är så sugen på det... Linus är och hjälper sin bror med att gjuta ett golv, alltid någon som behöver en hjälpande hand, tur att man har en händig man  ;-) 

image130Jag och Linus och Anna ska åka till Ullared på fredag, så jag sitter och försöker att göra en lista på vad jag ska köpa och till vem osv.åå det ska bli så roligt.  Det bästa är att jag behövde inte ens försöka att övertala Linus utan det va snarare han som ville åka på fredag. Liam ska sova hos mammsen. Nepp nu börjar maten att bli klar.. Bye Bye.Svenska för nybörjare.HELP ME!!

Är det någon som vet hur man kan fixa till bloggen så att det blir snyggt??? Jag har nu säkert suttit 5 timmar framför datorn och har inte kommit speciellt långt... Snälla någon, HELP ME!!


-- Oh Mother --

Christina Aguilera nya låt.
Vad är oddsen??

image126

Kolla skylten!!


HhahahaFars dag.

I dag så är det ju pappornas dag.

♥ Du är en undebar pappa Linus ♥


image128

Idag så har jag jobbat på Fazer. Jag är så trött så trött, är inte van att gå upp vid 05.30. Tiden har gått jätte snabbt som tur e. Ne nu ska jag hoppa i säng..  Natti natti


Mysig Lördag.

Idag så har vi haft en jätte trevlig kväll. Marie och Adam och Joline har vart här och vi har ätit Kina mat, jätte smarrit. Nu ska vi kolla på lite film är det tänkt.

Här kommer lite bilder:

     

image120Titta min lilla Vilde slog sig i går...
 ♥   ♥


Paris

Paris Hiton släpper nu en klockkollektion.
Vad tycker du om den??


image115

Själv så tycker jag att den va ganska så fin, fast jag skulle nog vilja ha en anna färg..Ser dåligt??

Japp nu sitter man som fastklistrad vid datorn igen. Jag försöker att plugga lite marknadsföring, det är ganska så kul faktiskt fast det är så mycket jag ska göra. Jag tror att jag har börjat se dåligt, eller inte att se dåligt men eftersom det blir ganska så många timmars studerande varje dag så känns det som att ögonen blir överansträngda. Får nog ta och boka in ett besök till optikern någon dag när jag har tid och lust. Regnet öser ner utanför fönstret blää så tråkigt och inte nog med det så blåser det halvt som halvt storm. Jag vill ju gå ut och gå, det får kanske bli sen när jag har hämtat vilde. 

Ikväll så är det Idol igen, gud vad spännande. Jag tror att Andreas åker ut ikväll? Vem tror DU åker ut??


 


Gbg

Idag så har jag och socken vart i Göteborg. Jag har hjälpt socken med att välja ut en ny vinter jacka och 2 nya skjortor. Det va jätte trevligt att komma iväg lite.  Vi åt god buffé mat och drack lite latté. Jag lyckades också att shoppa lite :-) En svart klänning från MQ och en grå kofta ifrån Zara. Det fanns massor av snygga kläder men som sagt så är man ju en fattig student, får shoppa desto mer när jag är färdigutbildad fastighetsmäklare ;-)

     


Jag sitter och funderar på vad vi ska äta för gott imorgon. Hm någon som har något bra förslag kanske?? Ne nu ska jag gå och göra i ordning ett glas med streamat vatten. Bye bye
!


"citat"

 citat av Paris hilton

"Every woman should have four pets in her life. A mink in her closet, a jaguar in her garage, a tiger in her bed, and a jackass who pays for everything."

image111


-

Jaha vad ska man hitta på att skriva idag då? Jag och Liam har vart hemma idag. Det verkade inte som att han har haft så ont i handen idag iallafall. Dagens underhållning har bestått av lite fotbollsspelning och en tripp till mataffären. Sen så har vi lagat mat det blev, stekt potatis med korv och även stekt ägg. Imorgon så ska jag åka till Göteborg för att gå i affärer. Kul va :-)

Nu ska jag hoppa i säng och lyssna på min ljudbok, natti natti!Min lilla prins har skadat sig...

Mitt hjärtegryn har bränt sig idag på plattan, snyft.. Anna och Kristin kom förbi förut efter vi hade käkat middag. Vi hade bestämt oss för att sitta och tjöta skit och baka kladdkaka. Jag stog och grejade i hallen när jag hörde ett illtjut, Anna och Kristin hade precis smält smör på plattan så ville Liam vara snäll och hjälpa till, så la han hela handen på plattan. Min lilla snuttis, så ledsen han blev. Som tur va så reagerade Kristin super snabbt och sprang och la Liams hand under vatten. Han gallskrek i en timme, snyft... Gud min lilla kille. Linus och jag fick turas om att gå runt och bära honom och försöka att hålla i handen så att han inte nuddade vid något. Tillslut så somnade han alldeles svettig och söndergråten tätt intill Linus med handen i högläge.
Måste tillägga gud vad spännande dagens avsnitt av fruarna va då. Vilket mysigt bröllop Susan och Mike hade. Längtar tills nästa tisdag redan, så nyfiken på vad som kommer att hända... Hungrig

Just nu så är jag i skolan, jag har haft två lektioner idag. Första lektionen va matte där vi har fått lära oss om logaritmer och sen så har jag haft Information och Layoute . Jag ska förövrigt ha prov imorgon på datan, men det ska nog inte vara några större problem.
 

Jag sitter och försöket att komma på något gott att äta till middag idag. När jag och Ida gick förbi cafeterian därnere så kände man matdofterna lång väg. Det kurrar riktigt i magen, mumma vad gott det lukta.. Jag e hungrig!! 
ÅHÅ jag har det, vi ska äta pannkakor idag!

image105


Söta Familjen!

image104

♦ Så söt familjen Pitt -Jolie är ♦


Stress

Jaha gissa vad jag har gjort idag då.?Jag "råkade" gå förbi Gina Tricot igen, va bara tvungen att köpa lite kläder. Det blev ett nytt linne och en klänning. Sen så va ja på AB Bostäder och ställde oss i kö till lägenheter på Margretelund på Västgötagatan där syster yster bor. Kan ju vad kul att kolla iallafall.. Har ju lyckats att övertala sambon, ett litet framsteg ;-)


Jag gillar inte måndagar, allt är så stressig idag. Plugga, hämta Liam, laga mat och sist men inte minst jobba.. Stress stress stress..

image103


Skoldax.

Jaha så va det måndag igen då. Ska iväg till skolan om en stund, behöver plugga matte. Det känns inte som om jag har haft en veckas ledigt nu. Fast jag har ju suttit varje dag på biljarden och pluggat. Brrr vad kallt det börjar att bli ute, hade tänkt att gå ut på en promenad med jag tror att jag hoppar det idag. Nepp, skolan kallar.


Lugn dag.

Idag så har vi inte gjort så många knop. Har vart så trött hela dagen, ändå så drack jag inte mycket igår. Idag så har vi vart ute och gått i det sköna vädert, vi stannade till vi en lekplats så Liam fick leka lite.. Jag vill hitta en ny lägenhet.... Älskar denna som vi bor i nu, men det är ju inte barnvänligt här. Liam kan ju inte springa omkring det är ju så lyhört.. Jag vill hitta en fin bostadsrätt i Margretelund, ett super bra område med mycket barn. Gud tänk vad roligt att få göra om lite. Kanske ett nytt kök eller liknande.. ♥ÄLSKAR inredning♥. Jajaj drömma kan man ju alltid göra.
Här kommer lite kort ifrån dagens utelek:

image99
image100
image101image102


Vilken sötis..Party, party.

Ikväll så ska vi på inflyttningsfest hos Anton. Jag och Anna och Liam va framme på stan och skulle köpa en present, men det är ju röd dag idag. Så typiskt oss att inte tänka på det. Men som tur va så var Hem kompaniet öppet. Vi köpte en fin lykta som han kan ha på yttertrappan. Liam ville att vi skulle köpa en tuggumiapparat till honom. hahaha det värsta är att jag tror att Anton hade gillat den  :-P

♦ Lyktan till Anton ♦Linnea har nyss vart här på en kaffe, sen så va vi ute på en promenad. Lovely!

Min stora prins är i Lysekil hos hans bror och hjälper honom att greja med deras sommarstuga. Men han borde vara på väg hem snart.  Anna, My, Linnea kommer hit vid 18.30 så ska vi förfesta lite innan vi ska åka iväg. Vi hade det jätte trevligt igår kväll. Vi kollade på filmen I now pronounce you Chuck and Larry. Väldigt bra film vi asgarvade hela tiden.. Nepp nu ska jag ta en kopp kaffe och passa på att njuta av lugnet innan min lilla Vilde vaknar igen.

Ha en trevlig Kväll!


MITT LILLA FOTBOLLSFROFFS
image97

 Mys Fredag.

I dag så har jag vart hurtig för en gångs skull. Jag gick ut och gick i skogen i 45 min. Heeelt underbart att röra lite på sig i det sköna höstvädret. (Här ser du bildbevis socken).

              


Sen så åkte vi iväg en sväng till Lundsbrunn och hälsade på svärfars grav. Vi hade köpt med en blomma. Utsikten vid graven är helt underbar så jag va tvungen att ta lite kort. Jag saknar svärfar, han var så lättsam och glad.image94

image95

Ikväll så kommer Anna och My och Kristin hit, vi ska äta pizza och kolla på Idol och dippa. Undra vem som åker ut ikväll? Jag har nog ingen riktig favorit, tycker att alla är bra. Fast nja Sam tycker jag nog är sisådär bra. Jaja vi får se. Det ska bli roligt att träffa Kristin hon har inte var hemma på 3 månader nu. Fast snart så är hon klar med skolan och flyttar hem igen. Jag har fått en parfym av Linus idag, eller fått och fått vi slog vad. Och jag vann :-) Christina Aguileras nya parfym och den luktar jätte gott. Tack darling, slår gärna vad med dig igen hihi. Nepp nu kommer snart mina favvo brudar. Ha en trevlig kväll!

image96God Morgon.

Idag så är det fredag, jag tycker att veckan har gått i en rasande fart. Min lilla prins sitter och tittar på filmen bilar medans jag ligger och slöar i sängen bredvid Linus. Linus är sjuk, stackarn. Jag tänkte försöka att va lite hurtig och gå ut och gå i spåret innan vi ska äta frukost. Det ser ut att va ganska så skönt väder idag. Ne nu får jag allt gå upp ur sängen om jag ska gå ut. Ha en bra dag!

image90


..

Visst är det fint med gravida kvinnor, det lyser så om dem. Jag börjar allt bli LITE sugen på en liten bebis. Fast misstolka mig inte nu, jag sa LITE  hahahah. Fast det lär nog dröja innan Liam får ett lite syskon. Jag har för tillfället fullt upp i skolan.

image87

image89


Vinn en snygg klocka.

Här kan man vinna en snygg klocka av märket TRITONI
gå in och kolla på Shopaholicmammans blogg  http://shopaholicmamman.blogg.se/


Mika- Big girl


 Jag diggar denna låt!!


RSS 2.0