Välkommen! Mitt namn är Elinor, jag är en 27-årig tvåbarnsmamma som pluggar till fastighetsmäklare. Namnet Ronile kommer från Elinor baklänges (om ni undrar). Jag, sambon Linus och våra två barn Liam (6år) och Tigra (1år) bor i ett radhus i Skaraborg där vi ständigt renoverar och donar. Bloggen fungerar som en ”dagbok” där jag skriver om vår vardag som innefattar bl.a. renoveringar, familjeliv och studier. Hoppas du gillar det du läser – Enjoy! ♥

natti natti

Åh, jag har inte hunnit med att lägga upp bilderna som jag skrev om förut idag. Jag ska krypa ner i sängen och sova, räkningar har betalats och jag har duschat.. Men håll ut för det kommer bilder inom kort ;)
Jovars, det kan hända att jag är aningens busig.... Undra om det syns.. Haha

Ps. om ni undrar varför det blir fler bilder på Tigra för tillfället är det för att hon är "lättast" att fota. Liam springer mer omkring och leker och blir mer svårfångad :)

Ja - sova va det!Mia

Hehe, jag har det likadant. Romeo vill inte ofta va med på kort medan Leia gärna är det.Hon är så himla söt eran lilla tös. :)

2011-04-26 @ 09:52:55 ¦ URL: http://www.minenza.soclog.se/p
Josefin

Det är samma här- fast med M! T bara springer iväg om jag försöker mej på att fota henne! Eller så ska hon försöka ta kameran/iphonen!

2011-04-26 @ 12:13:41
sanna - mamma till Embla

Så söt hon är :)

2011-04-27 @ 08:06:07 ¦ URL: http://sannamarine.devote.se
Anna Auf Rubenstein

Hur söt får man lov att bli..ååå

2011-04-28 @ 14:19:58 ¦ URL: http://dimones.blogg.se/hottstuff

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0