Välkommen! Mitt namn är Elinor, jag är en 27-årig tvåbarnsmamma som pluggar till fastighetsmäklare. Namnet Ronile kommer från Elinor baklänges (om ni undrar). Jag, sambon Linus och våra två barn Liam (6år) och Tigra (1år) bor i ett radhus i Skaraborg där vi ständigt renoverar och donar. Bloggen fungerar som en ”dagbok” där jag skriver om vår vardag som innefattar bl.a. renoveringar, familjeliv och studier. Hoppas du gillar det du läser – Enjoy! ♥

onsdag

Godmorgon onsdag.

Jag sitter och tentapluggar och dricker kaffe, sorry att jag tjatar sönder ordet tentor för tillfället... Men snart så är det över för denna gång - tjohoo. Undra hur det ska firas?! Något kul ska jag hitta på.


 jessicaP

Önskar dej all lycka till på tenorna. Mitt tips är att tänka att du kommer ha nytta av det du lär dig för resten av ditt liv. man har så myckat grundskolefasoner i sig om att man råpluggar för prov för lärarensskull. men men. Det funkar för mig alla fall =) Lycka till nu och så önskar jag er en trevlig resa sen =)

2010-11-03 @ 10:12:12
Josefin.

Lycka till med alla tenta pluggning!!

2010-11-03 @ 12:33:03 ¦ URL: http://meandmykiddos.blogg.se/
Hannah Lundborg

Det kan ju vara så att TENTA är det enda ordet som flyger omkring i hjärnan just nu. Så är det för mig i alla fall. Lycka till med nästa tenta.

Kram!

2010-11-03 @ 14:02:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0