Välkommen! Mitt namn är Elinor, jag är en 27-årig tvåbarnsmamma som pluggar till fastighetsmäklare. Namnet Ronile kommer från Elinor baklänges (om ni undrar). Jag, sambon Linus och våra två barn Liam (6år) och Tigra (1år) bor i ett radhus i Skaraborg där vi ständigt renoverar och donar. Bloggen fungerar som en ”dagbok” där jag skriver om vår vardag som innefattar bl.a. renoveringar, familjeliv och studier. Hoppas du gillar det du läser – Enjoy! ♥

Torsdag.

Oj så SKÖNT att vi snart har helg igen. Jag längtar tills på lördag för då blir det galej för min del :) Jag och några kompisar ska nämligen till Göteborg och gå på hockey, käka god mat och FESTA (eller i alla fall jag, jag är inget stort hockeyfan direkt). Det ska bli urtrevligt..

Nu idag har jag vart inne i stan och handlat, kylskåpet va helt tomt.. Så nu är det fullknökat med gottigheter igen, det gillar jag.. Om en stund så får vi besök av Linda + barn, vi har inte träffats på jättelänge. Jag tror inte ens att hon har träffat Tigra än..

Det är bäst att jag fixar lite lunch till oss här innan hon kommer. Vi hör sen!KRAM


Hanna

Hej vännen!

Har en fråga till dig. Den boken i programhantering. Köpte du den? Och hur stor var den? Min är BAUTASTOR och kostade 570 spänn med frakt. Känns helt fel men antar det är rätt?

Hoppas allt är bra annars och du får en jättebra lördag! :)

KRAM

2010-01-21 @ 14:04:36 ¦ URL: http://fabulouslifeofhannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0