Välkommen! Mitt namn är Elinor, jag är en 27-årig tvåbarnsmamma som pluggar till fastighetsmäklare. Namnet Ronile kommer från Elinor baklänges (om ni undrar). Jag, sambon Linus och våra två barn Liam (6år) och Tigra (1år) bor i ett radhus i Skaraborg där vi ständigt renoverar och donar. Bloggen fungerar som en ”dagbok” där jag skriver om vår vardag som innefattar bl.a. renoveringar, familjeliv och studier. Hoppas du gillar det du läser – Enjoy! ♥

Färga håret.

076a952cd10507d669f7b08fe6e4a633.png

 

Färga håret. Hela dagen har gått i rasande tempo. Jag hade tänk att fixa med massa to dos, men inget hanns med. Men vissa dagar är ju sådana.

Barnen somnade skönt i sina sängar för en stund sen så jag tänkte försöka styra upp mitt kaosartade hår. Jag har tappat mängder med hår nu efter jag fick Tigra, och nu när det har börjat växa ut igen så ser det ut som en gravt misslyckad luggklippning. Minst sagt. Det korta håret har en helt annan hårfärg än resterande.. Så nu hoppas jag på under här ;)

 Lotten

Hoppas det blir bra!!

Jag tappade oxå mängder med hår och sen fick jag massvis med kort bebishår i fram som stod rätt ut.. så jag klippte lugg när jag var hos frissan så det skulle lägga sig, det såg förj***ligt ut! :-)

Trevlig helg!

Kram

2010-01-22 @ 09:58:31 ¦ URL: http://jolozi.blogg.se/
Anonym

Yes!äntligen blir det en platinablond babe av dig:)

2010-01-22 @ 17:23:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0