Välkommen! Mitt namn är Elinor, jag är en 27-årig tvåbarnsmamma som pluggar till fastighetsmäklare. Namnet Ronile kommer från Elinor baklänges (om ni undrar). Jag, sambon Linus och våra två barn Liam (6år) och Tigra (1år) bor i ett radhus i Skaraborg där vi ständigt renoverar och donar. Bloggen fungerar som en ”dagbok” där jag skriver om vår vardag som innefattar bl.a. renoveringar, familjeliv och studier. Hoppas du gillar det du läser – Enjoy! ♥

Trevligt.

Igår så va jag i skolan en sväng och fikade med Ida. Sen så satt jag och pluggade lite Organisation och Ledarskap. Efter skolan va slut så kom Linus och hämtade mig, så åkte vi till Rydens och handlade lite kläder till Liam. En par snygga Timberland skor och en piké tröja. Det va Linus som valde ut kläderna, han ville att Liam skulle få ha något snyggt som han kan ha på sig på barndopet på lördag. Det var inte tänkt att vi skulle handla något till Liam igentligen utan vi skulle hitta ett par snygga jeans till Linus.Så kan det bli. 

Vi träffade Adam och Marie och Joline på Rydens också så vi gick och kollade i de andra butikerna där. Liam och Joline är såå söta tillsammans. De blir så glada i varandras närhet. Sen blev det en sväng till Mc donalds, det va trevligt.Kl 20.00 så kom Ida och Anna och Hazar och hämtade mig. Vi hade bokat bord på Harrys. Inte för att jag va så hungrig men det är alltid lika trevligt och komma ut och titta på människor och tjöta.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0